Direct hulp nodig?

Bel naar +31 6 1977 6946 of download en installeer Teamviewer via onderstaande knop.

 

Accepteer de voorwaarden en u wordt z.s.m. geholpen.

Uw gegevens veilig opgeslagen.

 

Voortaan dus rustig slapen of op vakantie gaan met de zekerheid dat uw gegevens veilig zijn.

Want vanaf nu kunt u bij mij veilig uw gegevens opslaan. Deze worden opgeslagen op een plek waar niemand bij kan en wordt volledig door mij beheerd. Ik huur niet ergens opslagruimte maar ik heb een eigen netwerkschijf in een atoombunker in Nederland staan waar niemand bij kan. Uw data wordt dus ook niet gebruikt voor andere doeleinden. De data staat daar alleen maar te wachten op het moment dat het nodig is om terug gehaald te worden.

De backup wordt tegelijkertijd opgeslagen op 2 verschillende schijven. Dus is er één schijf kapot dan staat het altijd op de andere schijf. Uiteraard wordt het defect z.s.m. verholpen.

Voor alle data geldt dat deze direct (realtime) wordt opgeslagen zodra het bestand is gesloten en u een internetverbinding heeft. Heeft u even geen internetverbinding dan vindt er een inhaalslag plaats zodra u weer internet hebt.

Wat de kosten zijn, is afhankelijk van de hoeveelheid data die wordt opgeslagen en de extra opties waar u eventueel voor kiest. Hieronder vindt u het kostenoverzicht.

Totale Opslagcapaciteit Bedrag per maand via automatische incasso Bedrag via jaarlijkse factuur
<5 Gb € 7,50 € 82,50
5 tot 10 Gb € 13,00 € 150,00
10 tot 25 Gb € 17,50 € 192,50
25 tot 50 Gb € 22,50 € 247,50
50 tot 100 Gb € 30,00 € 330,00
> 100 Gb Vraag vrijblijvend een offerte  

Op de tweede computer krijgt u een korting van 25%. Op de derde 50%.

U bepaalt zelf welke bestanden u opslaat in de backup. De eerste keer zal ik u helpen met de inrichting. Hiervoor neem ik de computer over waar de backup van moet worden gemaakt. U kunt later zelf bestanden of mappen toevoegen of verwijderen van uw backup. Deze inrichting kost eenmalig € 30,00. Dit bedrag is inclusief de kosten voor eerste maand. U bepaalt zelf na de inrchting welke optie het beste bij u past zodat u nooit teveel betaalt.