Het overzetten van data naar een nieuwe PC kan een tijdrovende maar vooral lastige klus zijn. Vooral het opnieuw inregelen van de email is een verhaal apart.

 

Helpdesk-aan-Huis doet dit graag voor u. Omdat het per situatie verschillend is hoeveel data er over gezet moet worden werkt Helpdesk-aan-Huis met een vaste prijs van € 60,00* per computer.

 

Wat wordt er precies overgezet?

 

Het gaat puur om de persoonlijke data, dus geen programma's. Daar bent u zelf verantwoordelijk voor. We gaan uit dat u de standaard locaties heeft gebruik voor het opslaan van uw bestanden zoals dit bij de standaardinstallatie is geïnstalleerd.

 

Persoonlijke data bestaat dan uit de volgende mappen:

 

  • mijn documenten

  • contactpersonen

  • mijn afbeeldingen

  • mijn favorieten

  • mijn bureaublad

  • mijn video's

  • mijn muziek

  • mijn downloads

 

De email.

Wanneer gebruik gemaakt wordt van Microsoft Outlook (dus niet Outlook Express) is het van belang dat u de productcode van uw Microsoft Office versie hebt, anders kan deze niet worden geïnstalleerd en daardoor de email niet ingericht.

Daarnaast moeten ook alle e-mailadressen en wachtwoorden bekend zijn.

Maakt u gebruik van meerdere gebruikersprofielen op de oude computer en moeten deze allemaal worden overgezet dan geldt hier mogelijk een meerprijs voor.

 

Wat is verder nodig voor het overzetten van de data?

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het nodig dat beide computers op hetzelfde netwerk zijn aangesloten en toegang hebben tot het internet

of

U hebt de beschikking over een externe schijf waarop de data eerst wordt overgezet vanaf de oude computer en vanaf daar weer wordt geplaatst op de nieuwe computer.

 

De mogelijkheid bestaat ook om de oude en de nieuwe computer 's ochtend bij mij af te leveren en dan kunt u ze op het einde van de dag bij mij ophalen.

 

Mocht u n.a.v. deze uitleg nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

 

Ik kan ook de nieuwe computer voor u installeren voor € 60,00*. Kiest u voor de combinatie dan betaalt u € 100,00*.

 

©2014 Helpdesk-aan-Huis

 

* Voor bedrijven is dit het bedrag exclusief BTW