Op 14 januari 2020 is Microsoft gestop met de ondersteuning van Windows 7. Als uw apparaat nog op W7 draait wordt de kans op een hack steeds groter. Upgrade daarom zo snel mogelijk naar Windows 10 om elk risico te vermijden.
 
 
Werkt u nog met Windows 7? Wacht dan niet meer met het upgraden naar Windows 10. U kunt het zelf doen.

upgrade naar W10

Dan is het verstandig om wel eerst een backup van uw persoonlijke of zakelijke data te maken voordat u ermee aan de slag gaat.
En u moet er ook rekening mee houden dat dit een flink aantal uren in beslag kan nemen waarop u niet op de computer kunt werken.
Upgraden is nooit zonder risico's. Voor Helpdesk-aan-Huis is dit dagelijkse kost. In de meeste gevallen gaat het goed maar bij ongeveer 20% zijn er problemen opgetreden die niet gelijk waren op te lossen. Bij 5% kon de upgrade ook niet meer worden teruggedraaid en was het hele systeem om zeep. Daar zit u natuurlijk ook niet op te wachten. Momenteel kunt u nog steeds Windows 7 gratis kan upgraden naar windows 10. Maar de vraag is hoelang Microsoft dit nog gratis aan blijft bieden.
Wilt u dit risico niet lopen en wilt u klaar zijn voor de toekomst? Laat Helpdesk-aan-Huis dit dan voor u doen.
Voor een vast bedrag van € 85,00 (€ 102,85 inclusief BTW) per apparaat wordt u deze zorg uit handen genomen. U hoeft de computer er nog niet eens voor langs te brengen. Dit kan allemaal op afstand gebeuren. Ook eventueel meerdere computers tegelijk.
Schroom niet en bel of mail voor meer informatie.
Of als u gelijk hulp wilt, klikt u dan hieronder.
Wacht er niet te lang mee. Want hoe langer u ermee wacht, hoe groter de kans dat uw apparaat opeens gehack it of vol met virussen zit.

 

Onderhoud (APK) op uw computer?

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om als gebruiker zeker te weten dat de computer goed is beveiligd. De banken schuiven de verantwoordelijkheid steeds meer richting de klanten. Wanneer blijkt dat de computer niet goed was beveiligd als bankgegevens misbruikt zijn, kan de bank besluiten om dan niet meer alle schade uit te keren. Een beveiligingscontract biedt dan uitkomst. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en weet u zeker dat de computer goed beveiligd blijft. Veel mensen vinden dit een geruststellende gedachte. Het geeft ze hetzelfde gevoel als een APK-keuring van de auto of onderhoud op de CV-ketel.

Wat houdt dat dan precies in?

 • elke 3 maanden een controle van de computer op de beveiliging wat ook betekent dat bepaalde programma's die gevoelig zijn voor virussen worden gecontroleerd of die zijn bijgewerkt.

 • Software- of besturingsproblemen die tijdens de 3 maandelijkse controle van tevoren worden doorgegeven zullen kosteloos worden opgelost zolang het niet meer tijd kost dan de tijd van de controle.

 • een combinatie van goede beveiligingssoftware die gratis van het Internet is te downloaden maar op maat wordt ingericht;

 • virussen en kwaadaardige software worden gedurende het contract verwijderd wanneer dit wordt gevraagd of wanneer ze bij de controle naar boven komen zonder extra kosten;

 • wanneer de kwaadaardige software niet kan worden verwijderd, wordt het resterende bedrag ingaande vanaf de lopende maand teruggestort.

 • de geïnstalleerde software blijft op de computer staan, ook na beëindiging van het contract;

 • Verder wordt er tijdens de controlebeurt:

  • het opstartproces versneld

  • het register opgeschoond

  • eventuele advertentieprogramma's verwijderd

De kosten zijn € 118,54 per jaar voor 1 computer. U kunt u ook kiezen voor een betaling in 12 maandelijkse termijn (automatische incasso of zelf klaarzetten). Hier komt wel een meerprijs van € 0,25 per maand bij omdat dit meer administratietijd en kosten met zich mee brengt.

Voor de tweede betaalt u 75% en voor de derde en daarop volgend betaald u 50% per computer.

Uw gegevens veilig opgeslagen.

 

Voortaan dus rustig slapen of op vakantie gaan met de zekerheid dat uw gegevens veilig zijn.

Want vanaf nu kunt u bij mij veilig uw gegevens opslaan. Deze worden opgeslagen op een plek waar niemand bij kan en wordt volledig door mij beheerd. Ik huur niet ergens opslagruimte maar ik heb een eigen netwerkschijf in een atoombunker in Nederland staan waar niemand bij kan. Uw data wordt dus ook niet gebruikt voor andere doeleinden. De data staat daar alleen maar te wachten op het moment dat het nodig is om terug gehaald te worden.

De backup wordt tegelijkertijd opgeslagen op 2 verschillende schijven. Dus is er één schijf kapot dan staat het altijd op de andere schijf. Uiteraard wordt het defect z.s.m. verholpen.

Voor alle data geldt dat deze direct (realtime) wordt opgeslagen zodra het bestand is gesloten en u een internetverbinding heeft. Heeft u even geen internetverbinding dan vindt er een inhaalslag plaats zodra u weer internet hebt.

Wat de kosten zijn, is afhankelijk van de hoeveelheid data die wordt opgeslagen en de extra opties waar u eventueel voor kiest. Hieronder vindt u het kostenoverzicht.

Totale Opslagcapaciteit Bedrag per maand via automatische incasso Bedrag via jaarlijkse factuur
<5 Gb € 7,50 € 82,50
5 tot 10 Gb € 13,00 € 150,00
10 tot 25 Gb € 17,50 € 192,50
25 tot 50 Gb € 22,50 € 247,50
50 tot 100 Gb € 30,00 € 330,00
> 100 Gb Vraag vrijblijvend een offerte  

Op de tweede computer krijgt u een korting van 25%. Op de derde 50%.

U bepaalt zelf welke bestanden u opslaat in de backup. De eerste keer zal ik u helpen met de inrichting. Hiervoor neem ik de computer over waar de backup van moet worden gemaakt. U kunt later zelf bestanden of mappen toevoegen of verwijderen van uw backup. Deze inrichting kost eenmalig € 30,00. Dit bedrag is inclusief de kosten voor eerste maand. U bepaalt zelf na de inrchting welke optie het beste bij u past zodat u nooit teveel betaalt.

Algemene voorwaarden beveiligingcontract.

De contracthouder is ermee bekend dat:

 • alle software die door Helpdesk-aan-Huis gebruikt wordt, gratis van het Internet is te downloaden;

 • dus alleen betaald wordt voor de tijd en kennis;

 • het contract verplicht wordt aangegaan voor 1 jaar. Na het eerste jaar kan op elk moment het contract worden opgezegd met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.

 • virussen en kwaadaardige software door Helpdesk-aan-Huis gedurende het abonnement kosteloos zullen worden verwijderd wanneer dit wordt gevraagd;

 • nog 3 keer een check-up van de beveiliging plaatsvindt gedurende de abonnementsperiode;

 • wanneer de kwaadaardige software niet kan worden verwijderd het resterende bedrag ingaande vanaf de lopende maand door Helpdesk-aan-Huis zal worden teruggestort.

 • de geïnstalleerde software op de computer blijft staan, ook na beëindiging van het contract;

 • dat alle recht op aanspraak of terugstorten komt te vervallen als blijkt dat de instellingen van de door Helpdesk-aan-Huis geïnstalleerde software door iemand anders dan Helpdesk-aan-Huis is aangepast;

 • Helpdesk-aan-Huis niet aansprakelijk kan worden gesteld voor schade aan eventuele hard- en/of software;

 • Het abonnement ingaat op het moment dat de contracthouder Helpdesk-aan-Huis toegang verleent tot de computer.

 • Dit contract enkel over de beveiliging van de PC gaat en geen betrekking heeft op het verdere onderhoud van de PC.

 • Maandelijkse betaling via automatische incasso ook mogelijk is.

   

De kosten zijn afhankelijk van het aantal computers:

tarieven abonnementen 2018

LET OP: de verzekering kan alleen maar worden afgesloten voor computers waarop een legaal besturingssysteem staat.