Al ruim 4 jaar heeft een aantal ICT bedrijven de handen in één geslagen om een totaalpakket en loket te bieden voor uw behoeften op het gebied van ICT. Dit geldt voor zowel de zakelijke en de particuliere markt.

Bitspeed Computers is opgericht op 1 juli 1992. Ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby zijn ze in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar en solide bedrijf waar de klant nog echt koning is.
De komende jaren willen zij nog verder groeien. Zowel op het gebied van advisering en ondersteuning van het MKB als ook met de verkoop en installatie van hard- en software aan particuliere gebruikers. Want ook voor de thuisgebruiker zijn zij een goede partner, van standaard PC tot een door u zelf samengesteld systeem. Uiteraard gebeurt dit met dezelfde zorg, servicebereidheid en betrokkenheid die hun zakelijke relaties gewend zijn. Kijk daarom snel in hun compleet vernieuwde webshop voor een ruime keus aan pc's, laptops, tablets en randapparatuur. Normaal gesproken hebben ze van alle artikelen ruime voorraad en wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden mits voor 18.00u besteld. In een enkel geval betreft het een bestel artikel en duurt de levering een dag langer. Klik hier voor meer informatie.

ComputerHulp013 is het adres voor allround computer service zoals laptop en computer reparatie, inbouwen en/of vervangen van onderdelen, (her)installatie van Windows, het opschonen van uw computer, of computerhulp. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf, of hulp bij aanschaf van een nieuwe laptop, computer of tablet.
Hun computer service bieden zij niet enkel vanuit onze werkplaats in Tilburg maar zij bieden ook computerhulp aan huis. Dit alles tegen een scherp uurtarief en op basis van No Cure – No Pay!
ComputerHulp013 biedt service aan huis wanneer het u schikt, dus ook ’s avonds of in het weekend! En alle uitleg krijgt u in begrijpelijke “Jip en Janneke” taal.
Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Klik hier voor meer informatie.

Ocean ICT is al jaren een succesvolle eenmanszaak met als primaire aandachtsgebied ICT Consulatancy.
Naast consultancy werkzaamheden verzorgen zij ook het complete ICT beheer bij verschillende MKB organisaties.
Zij zijn al enige jaren de specialist in server- en werkplekbeheer, Microsoft migraties, virtualisatie trajecten en het opzetten en beheren van klein, middel en groot MKB tot aan 24x7 infrastructuren met technieken zoals Microsoft, VMWare, Linux, clustering en verschillende high end storage systemen. Bekend met de grote merken zoals HP, Dell, IBM, Microsoft, VMWare en cloudcomputing. Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn van plan om komende tijd onze samenwerking verder uit te breiden waarbij wij allemaal onze eigen bedrijfsvoering zullen houden. Wel willen wij gaan werken met één loket waar u al uw vragen neer kunt leggen en wij u de zorg uit handen zullen nemen omdat wij alle specialismes in hun hebben om u een totaalpakket aan te kunnen bieden. U krijgt dan ook één contactpersoon waarbij u met al uw vragen terecht kan.