Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

stop-spam-teken_21055106.jpg (338×333)

Hoe kan je controleren of een bericht nep is of niet?

Dat is afhankelijk van het mailprogramma wat je gebruikt. Wanneer je op de link gaat staan zonder erop te klikken wordt meestal onderin de systeembalk van het programma de link weergegeven. Soms staat daar hele vage links of urls die niets met de organisatie te maken hebben. Dan weet je al dat het nep is? Soms verschijnt er een klein venstertje naast de pijl. Daar geldt hetzelfde voor. Dat de naam van de afzender normaal lijkt, is nog geen garantie dat de mail betrouwbaar is.

Ook kunnen alle ander verwijzigingen je wel naar betrouwbare site sturen. Het gaat dus vooral om de link waarvan ze graag willen dat jij erop klikt.

Twijfel je aan de betrouwbaarheid. Klik dan niet.

 

® Helpdesk-aan-Huis

Zeker, er zijn tal van dingen die je moet overwegen over uw gezondheid. Volgens de statistieken, ongeveer 35% van de gezinnen te kopen medicijnen online. Laten we discussiëren over duikers remedies. Hieronder zijn zeven stappen over "viagra 100mg". In deze laatste dagen veel mensen zoeken naar de exacte zin "" op Google. Duikers bedrijven omschrijven het als "". Verharding van de slagaders kan bijdragen tot erectiestoornissen. Als u onaangenaamheden hebben het krijgen van een erectie, is het wezenlijke van een gecertificeerd arts te bezoeken voor het kopen van elke vorm van behandeling. Uw sex therapeut kan soms uw dosis veranderen om bewust je een perfect resultaat te krijgen.