Klant: Bij het binnenhalen van mijn berichten krijg ik foutcode 0x80040600. Wat kan ik hieraan doen?

 

Antwoord:

Deze foutmelding ontstaat omdat de databese waarin alle berichten staan om de één of nadere reden beschadigd is.

Oplossing:

 1. Zoek in outlook op waar de databases zijn opgeslagen en kopieer deze locatie naar het klembord.
 2. Sluit Outook af.
 3. Open de verkenner en zoek naar het bestand "Scanpst.exe". Deze is meestal te vinden in een map onder 'Program Files ==> Microsoft Office ==> Programs
 4. Open het bestand Scanpst.exe
 5. Het programma zal vragen welk pst-bestand moet worden gecontroleerd
 6. Plak de locatie die geselecteerd is bij stap 1 en klik op 'herstellen'
 7. Bij grote bestanden kan dit gerust een uur duren.
 8. Wanneer de scan fouten tegenkomst, zal hij deze herstellen.
 9. Vooraf vraagt het programma of deze een backup moet maken van de huidige database. Laat het vinkje aan staan.
 10. Wanneer het bestand is hersteld, wordt het programma afgesloten.
 11. Herhaal stap 3 tot en met 10 wanneer er meerdere pst-bestanden moeten worden gecontroleerd.
 12. Einde procedure

Mocht u er niet uit komen of wilt u het liever tegen betaling door mij laten doen, neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de knop linksboven.


©2013 Helpdesk-aan-Huis

Wanner ik in Word 2007 de paginanummering selecteer, krijg een grijze balk met de tekst: "selectie opslaan als nieuw paginanummer" waar ik niets mee kan (is grijs).

 

De volgende oplossing werkt in ieder geval onder Windows 7.

Waarschijnlijk is In dat geval is  een sjabloon beschadigd. Dat kan je op volgende manier oplossen:

 1. Sluit Word af
 2. Ga naar het startmenu en tik in: %appdata% (en druk op ENTER)
 3. Dubbelklik op de map "Microsoft", dan op "Document building blocks" of "Document bouwstenen"
 4. Hierin vind je een map 1043. Verwijder het bestand "Building Blocks.dotx" of "Bouwstenen.dotx" naar de prullenbak, of verplaats het naar het bureaublad. Dan is deze map leeg.
 5. Start Word opnieuw op. Er word nu een nieuw "Bouwstenen" sjabloon aangemaakt. Test of nu de paginanummering wel goed werkt.
 6. Einde procedure.

© 7 november 2013 | Helpdesk-aan-Huis

Logo Outlook 2007Door een update van Microsoft (KB4011086) de afgelopen week, verandert een deel van de menustructuur binnen Outlook 2007 spontaan naar Zweeds.

Maak je gebruik van Windows 7 dan moet je zelf deze patch verwijderen en verbergen uit de updates zodat deze niet meer kan worden geïnstalleerd.

Maak je gebruik van Windows 10 dan kan je hem niet zelf verwijderen en moet je (af)wachten totdat deze patch spontaan wordt verwijderd Hier kan een aantal dagen overheen gaan.


Voor meer informatie:
https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1801205

 

Hulp nodig? Neem contact op met mij op telefoonnummer 06-19776946 of 013-5439565. Kosten zijn € 10.

® 2017-09-14 | Helpdesk-aan-Huis

Zeker, er zijn tal van dingen die je moet overwegen over uw gezondheid. Volgens de statistieken, ongeveer 35% van de gezinnen te kopen medicijnen online. Laten we discussiëren over duikers remedies. Hieronder zijn zeven stappen over "viagra 100mg". In deze laatste dagen veel mensen zoeken naar de exacte zin "" op Google. Duikers bedrijven omschrijven het als "". Verharding van de slagaders kan bijdragen tot erectiestoornissen. Als u onaangenaamheden hebben het krijgen van een erectie, is het wezenlijke van een gecertificeerd arts te bezoeken voor het kopen van elke vorm van behandeling. Uw sex therapeut kan soms uw dosis veranderen om bewust je een perfect resultaat te krijgen.

Als een verzonden e-mailbericht met bijlage vastloopt in het Postvak UIT, kunt u proberen om het te verwijderen. Als dit niet lukt, zijn de volgende alternatieven mogelijk.

Optie 1: Firewall- en antivirussoftware tijdelijk uitschakelen of verwijderen

Een bericht wordt mogelijk niet uit het Postvak UIT verzonden omdat u bepaalde firewall- of antivirussoftware hebt geïnstalleerd. In dat geval sluit u Outlook af en moet u de firewall- en antivirussoftware tijdelijk verwijderen of uitschakelen.

Start Outlook op en probeer nogmaals het bericht uit het Postvak UIT te verwijderen. Als het nog niet lukt, moet u de firewall- en antivirussoftware weer installeren of inschakelen en vervolgens Optie 2 uitproberen.

Optie 2: Outlook in de veilige modus starten

Sluit Outlook af (indien geopend).
Klik op de taakbalk op Start en klik op Uitvoeren.
Typ Outlook /safe in het vak Openen.
Opmerking:   Zorg dat er een spatie staat tussen Outlook en de schuine streep (/).

Een onverzendbaar bericht uit het Postvak UIT Outlook verwijderen

Klik op OK.
Probeer het bericht nu uit het Postvak UIT te verwijderen.
Als het ook op deze manier niet lukt, sluit u Outlook in de veilige modus af, start u Outlook weer en probeert u Optie 3 uit.

Optie 3: Een nieuw Outlook-profiel maken

Misschien is het profiel beschadigd. U kunt een nieuw profiel maken, maar dan moet u uw e-mailaccounts opnieuw instellen. Sla in dat geval uw huidige e-mailberichten op de computer op zodat die na de procedure nog beschikbaar zijn. U kunt het bestand met persoonlijke mappen (.pst) (bestand met persoonlijke mappen (.pst): gegevensbestand voor opslag van uw berichten en andere items op uw computer. U kunt een .pst-bestand opgeven als standaardlocatie voor e-mailberichten. In een PST-bestand kunt u ook reservekopieën van items opslaan en deze sorteren.) van het oorspronkelijke profiel gebruiken voor het nieuwe profiel.

Bron http://www.alleswatjewiltweten.nl/Microsoft-Office/Een-onverzendbaar-bericht-uit-het-Postvak-UIT-Outlook-verwijderen.html