Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vraag: Mijn emailprogramma Windows LiveMail blijft geblokkeerd in offline status. Hierdoor kan ik geen berichten meer ontvangen of verzenden. Hoe kan ik dit oplossen.

Antwoord: Het is een beetje vreemd maar Windows Mail gebruikt de internet instellingen van de Internet Explorer. En de Internet Explorer staat inde modus 'Offline werken'. Dit betekent in feite dat hij zoveel mogelijk informatie uit de geschiedenis haalt en alles wat daar niet in zit, wordt vermeld met een kruisje. Wat kan je doen om dit probleem op te lossen?

 

Start procedure

 1. Open de Internet Explorer (ook al is dat niet je standaard browser)
 2. Klik op de menubalk op 'bestand'. (Wanneer de menubalk niet zichtbaar is, klik dan eerst op de ALT-toets, dan is de menubalk een paar seconden zichtbaar.
 3. In het onderliggende menu, klik je met de linkermuisknop op 'offline werken' als daar nu een vinkje voor staat. Zie voorbeeld hieronder:
 4. Sluit de Internet Explorer.
 5. Sluit Windows Mail
 6. Open Windows Mail
 7. Einde procedure.

Het kan zijn dat hierna het probleem nog niet is opgelost of dat u dit te ingewikkeld vind, dan ben ik graag bereid om u te helpen. Klik dan aan de linkerkant op de knop 'Hulp Online' om direct met mij in contact te komen of op 'Hulp Offline' om een bericht aan mij achter te laten.

Ik probeer dan z.s.m. contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

 

© 2013-08-28 Helpdesk-aan-Huis

Vraag: Hoe kan ik het scherm 'aanmelden bij Windows Live Mail' binnen Windows Live Mail uitschakelen? Zie afbeelding hieronder:

Aanmeldscherm Windows Live Mail

Procedure:

 1. Open "opties =>mail"
 2. Klik op het tabblad "verbinding"
  tabblad verbinding
 3. Klik op "stoppen met aanmelden".
 4. Sluit het scherm met "OK"
 5. Einde procedure.

Wilt u dat ik dit voor u doe, neemt u dan gerust contact met mij op via telefoonnummer +31 13 543 95 65 of +31 6 1977 69 46.

Mailen kan natuurlijk ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

© Helpdesk-aan-Huis | 22 april 2015