Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vraag: Mijn emailprogramma Windows LiveMail blijft geblokkeerd in offline status. Hierdoor kan ik geen berichten meer ontvangen of verzenden. Hoe kan ik dit oplossen.

Antwoord: Het is een beetje vreemd maar Windows Mail gebruikt de internet instellingen van de Internet Explorer. En de Internet Explorer staat inde modus 'Offline werken'. Dit betekent in feite dat hij zoveel mogelijk informatie uit de geschiedenis haalt en alles wat daar niet in zit, wordt vermeld met een kruisje. Wat kan je doen om dit probleem op te lossen?

 

Start procedure

  1. Open de Internet Explorer (ook al is dat niet je standaard browser)
  2. Klik op de menubalk op 'bestand'. (Wanneer de menubalk niet zichtbaar is, klik dan eerst op de ALT-toets, dan is de menubalk een paar seconden zichtbaar.
  3. In het onderliggende menu, klik je met de linkermuisknop op 'offline werken' als daar nu een vinkje voor staat. Zie voorbeeld hieronder:
  4. Sluit de Internet Explorer.
  5. Sluit Windows Mail
  6. Open Windows Mail
  7. Einde procedure.

Het kan zijn dat hierna het probleem nog niet is opgelost of dat u dit te ingewikkeld vind, dan ben ik graag bereid om u te helpen. Klik dan aan de linkerkant op de knop 'Hulp Online' om direct met mij in contact te komen of op 'Hulp Offline' om een bericht aan mij achter te laten.

Ik probeer dan z.s.m. contact met u op te nemen om een afspraak te maken.

 

© 2013-08-28 Helpdesk-aan-Huis