Sinds Windows 10 is het standaard niet meer mogelijk om direct bij het opstarten met F8 naar een keuzemenu te gaan om de computer in een andere modus op te starten dan normaal. Die keuze wordt in Windows 10 pas veel later gegeven. Wanneer Windows 10 al niet goed opstart, kan je dus al een groot probleem hebben wanneer je geen herstel CD of USB stick hebt (gemaakt).

Maar de mogelijk bestaat gelukkig wel om de F8 optie weer terug te krijgen in Windows 10.

Dat doe je als volgt.

  1. Start procedure
  2. Klik met de rechtermuisknop op het Windows Logo
  3. Kies voor 'opdrachtprompt administrator'
  4. Er wordt een nieuw scherm geopend.
  5. typ of kopieer en plak daar in de volgende regel 'bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy' (Ctrl+V) werkt hier niet. Wel de rechtermuisknop en dan kiezen voor 'plakken'.
  6. Het systeem komt terug met de melding 'De bewerkings is voltooid'.
  7. Start de computer opnieuw op en probeer of je nu wel met F8 het menu kunt openen.
  8. Einde procedure.

Wil je later weer terug naar de originele instellingen? Volg dan opnieuw de bovenstaande procedurealleen bij punt 5 geldt dan de volgende commandoregel 'bcdedit /set {default} bootmenupolicy standard'.

 

® 2017-10-19 Helpdesk-aan-Huis

Zeker, er zijn tal van dingen die je moet overwegen over uw gezondheid. Volgens de statistieken, ongeveer 35% van de gezinnen te kopen medicijnen online. Laten we discussiëren over duikers remedies. Hieronder zijn zeven stappen over "viagra 100mg". In deze laatste dagen veel mensen zoeken naar de exacte zin "" op Google. Duikers bedrijven omschrijven het als "". Verharding van de slagaders kan bijdragen tot erectiestoornissen. Als u onaangenaamheden hebben het krijgen van een erectie, is het wezenlijke van een gecertificeerd arts te bezoeken voor het kopen van elke vorm van behandeling. Uw sex therapeut kan soms uw dosis veranderen om bewust je een perfect resultaat te krijgen.